A hiperaktivitás nem betegség 1.rész (Videó)
2019-01-08
A hiperaktivitás nem betegség! Az előadás időpontja: 2019. 03. 21 Mór Lamberg-kastély
2019-02-15

Szívvel -lélekkel tréning!

Szívvel-lélekkel tréning

Szívvel-lélekkel tréning-személyre szólóan!

Nem működik a párkapcsolatod?
Úgy érzed már nem bírsz el több terhet?
…akkor itt a helyed!

Gyógyító érintés és a személyes gyakorlatok segítségével választ kapsz a kérdéseidre!

Mini tréning: 9-13 óráig
Díja: 15.000.-

Egész napos tréning: 9-17 óráig.
Díja: 25.000.-
Helye : a honlapon megadott városokban. Megfelelő létszám esetében indul(min . 10 fő)

Jelentkezés: JELENTKEZÉSI-LAP-EGYESÜLETA Fényhozók Egyesület számlaszámára számla ellenében előreutalással.
bővebb információ: 06309895853

Magamról:

Több diplomával és OKj-s végzettséggel rendelkezem. Az életem egyik területe a pedagógia,a másik a természetgyógyászat gyakorlata. A természetgyógyászaton belül öt szakterületet végeztem. OKJ-s képzéseket végzek csoportosan és távoktatásban is vizsgáztatással (Felnőttképző cégeknél). Felnőttoktatói vizsgaelnök és vizsgáztató vagyok. Szociálgerontológus (idősekkel foglalkozó tudomány) végzettségemet is gyakorlom. Egészségtan mesterszakos tanárként szakképzéseket folytatok.
Az életem másik területe: Reiki mester tanár, Természetgyógyász tanár, Holisztikus gyógyító, Tradícíonális Gyógyító , Aroló Tifar tanár, Szellemgyógyász tanár, Parapszichológus képesítéseimet az emberek problémáinak megsegítésére fordítom. A Természetes -Élet és Gyógymód szakértő szakot Pécsen végeztem (állami); az élethosszig tartó tanulás híve vagyok. Sok tanítványom dolgozik a megszerzett tudást felhasználva.16 éve végzek felnőttképzést-egészségügyi és ezoterikus témákban.

Szeretettel várom mindazokat, akik gyógyulni vágynak, akik harmóniát szeretnének teremteni az életükben vagy akik keresik az utat a belső fejlődésük felé és szeretnének egy kicsit megpihenni, megosztani a gondolataikat,tapasztalataikat, élményeiket.
Célom, hogy helyreállítsam vendégeim testi-lelki egészségét, hogy megtalálják mindennapi életükben a harmóniát, békét, nyugalmat.

Adószám: 66899804-1-31
Nyilvántartási szám: 40571082