Az Egyesület fő célja az egészséges, a fogyatékkal élők, a hiperaktív, a hiperaktív-figyelemzavaros, az autista gyermekek korosztályonkénti fejlesztése. Felnőttképzés, oktatás, fejlesztés, mely célok érdekében az alábbi konkrét tevékenységeket végzi:(részlet)

• Egészséges, hiperaktív (ADH), hiperaktív- és figyelemzavaros (ADHD), autista gyermekek foglalkoztatása. Szakemberek által végzett foglalkozások: kézi (kinesztetikus fejlesztés), személyiségfejlesztés, szerepjátékok, erkölcsi nevelés, szülő-gyermek kapcsolatának erősítése, tanulási hatékonyság elősegítése, zenei nevelés. Célzott korosztály: 3-6 éves és 6-14 éves korig.
  • Felnőttképzés, tanfolyamok megtartása
  • Előadássorozatok, rendezvényszervezés
  • A szülők, pedagógusok (óvoda, iskolai, gyógy) bevonása a foglalkoztatásokba.
  • Ezoterikus előadások tartása stb……

A foglakozások tekintetében 2 csoportot különíthetünk el. A 3-6 éves és 6- 14 éves korig.
A különféle terápiás és nem terápiás módszerekkel elősegítjük a gyermekek társadalmi beilleszkedésének, a tanulás hatékonyságának javítását.
A módszerek: hiperaktív gyermekek terápiája természetgyógyászati módszerekkel (megjelent könyv alapján: Szabó Zsuzsanna, Csillagszeműek (Hiperaktív, tanulási –figyelmi zavarokkal küzdő és lelki-sérült gyermekek terápiája természetgyógyászati módszerekkel, a gyógyító szeretet jegyében), ISBN 963 8663979

A fejlesztő terápiát szülőknek, óvodapedagógusoknak, tanároknak, gyógypedagógusoknak, fejlesztő terapeuták figyelmébe ajánljuk. Szakemberek által végzett fogalakozások: kézi (kinesztetikus fejlesztés), kutyaterápia, személyiségfejlesztés, üvegfestés, gyermekjóga, léleklés (energetikai rendszer helyreállítása ének segítségével (előadja énekesnő), természetgyógyászati módszerek különféle ágai, szerepjátékok, erkölcsi nevelés,

Csak kiragadott példa a tevékenységünkből. A módszerek egyediek.